Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2020 17:12 - Гражданка защити Президента Румен Радев!
Автор: petiatrendafilova Категория: Новини   
Прочетен: 1205 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Гражданката Петя Трендафилова защити президента на България Румен Радев. Повод за коментара ѝ са нападките към държавния глава. Жената написа мнението си и се свърза с екипа на Искра.бг с молба да го публикуваме.

Текстът е пуснат без редакторска намеса:

Защитавам президента на страната ни Румен Радев, защото като гражданин на Република България виждам как непрекъснато всички го нападат заради неговите речи и изказвания.

Искам да се обърна към всички, които са против държавния глава. Към онези, които коментират думите му.

Румен Радев е един честен, достоен, умен, образован, интелигентен президент. И не е на
ниско ниво като Вас! Дори и да се опитвате да нападате държавния глава с остри реплики, то ще Ви кажа – президентът ни има едно средство, с което борави – истината!

Именно с истината е спечелил доверие. Заради истините, които казва събира негативи.
Явно истината не се приема добре от определен кръг хора. Очевидно тя засяга интересите им.

На страната на президента Румен Радев съм. Защото в битката, която се опитват всички да водят срещу него, печели единствено истината! Президентът ни Румен Радев има смелостта да я каже! Сблъсъкът и конфликтите между него и управляващите са породени именно от истината!

Горда съм с държавния глава Румен Радев, защото точно великите, честни и достойни хора смело заявяват своята позиция пред обществото! Горда съм, защото виждам, че начело на държавата ни имаме президент, който защитава националните интереси. Защото е откровен, директен и открит пред всички! Това е той – президентът на Република България Румен Радев!image




Гласувай:
5



1. born - Президентът Радев е безспорно л...
28.04.2020 17:27
Президентът Радев е безспорно личност, която е без прецедент в българската политическа клоака. И той си има своите относително несъществени недостатъци, които обаче се губят в преимуществата и позитивите му . А и не е необходимо президентът да бъде безличен светец. В сравнение с предишните ни президенти, сегашният е гигант. Дори само сравнението с клоуна преди него е впечатляващо.
цитирай
2. ok3223 - пасерко тъп, с тази помия която се опитваш ...
28.04.2020 21:51
се легитимираш каго банален махленски простак, каквито сте сите с твоя манталитет и кокши мозъкс ... Не може да оцени простака нашенски, човек с културата и мъжеството, и морала на една светла и благородно личност, каквато е генерала от БВВС И ЛЕТЕЦ- ИЗТРЕБИТЕЛ С 30 ГОД.АКТИВНА СЛУЖБА. ВЛАДЕЕЕЩ ПИСМЕНО И ГОВОРИМО ФРЕНСКИ, РУСКИ И АНГЛИЙСКИ, И ЗАВЪРШИЛ С ОТЛИЧЕН УСПЕХ БВВА"ГЕОРГИ С. РАКОВСКИ, И ИЗПРАТЕН ОТ НАТО, ОЩЕ 3 ЕЛИТНИ АМЕРИКАНСКИ ВОЕНОВЪЗДУШНИ АКАДЕМИИ. КАТО ВВИНАГИ Е БИЛ МЕЖДУ ПЪРВЕНЦИТЕН КУРСА. ИМЕТО МУ Е ЗАПИСАНО НА ПОЧЕТНИТЕ ДЪСКИ НА 2 ОТ АКАДЕМИЙТЕ.
Е ЧОВЕК С РЯДКА КУЛТУРА, СМЕЛОСТ, ЧОВЕЩИНА, СКРОМНОСТ И ВЪЗПИТАНИЕ... ЕТАЛОН, ЗА ЧОВЕЩИНА, СМЕЛОСТ, КУЛТУРА И МОРАЛ. А ТАКИВА НЕ СА МНОГО У НАС И ПО СВЕТА.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petiatrendafilova
Категория: Новини
Прочетен: 33036
Постинги: 25
Коментари: 22
Гласове: 21
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031